La CUP exigeix que s’esborri la pintada als Serveis Socials de la Part Baixa

La CUP exigeix a Ballesteros que faci esborrar la pintada que hi ha a la porta de l’IMSST Part Baixa en la qual es pot llegir “Secuestradores, los niños no son negocio” i que fa més de tres setmanes que hi és.

La CUP considera “incomprensible el contrast entre la celeritat demostrada abastament per part de l’equip de Ballesteros a l’hora d’eliminar murals amb contingut polític independentista i la desídia envers la resta de pintades que romanen in eternum a la ciutat, incloent graffitis i fins i tot simbologia feixista”. De fet, aquest greuge comparatiu es tracta d’una problemàtica que fa temps que la formació independentista du a plenari i denuncia públicament.

Aquest cas, però, és especialment greu per als anticapitalistes perquè implica “no només una falta de respecte vers la plantilla municipal, sinó que es tracta d’una pintada que qüestiona directament la tasca que fan treballadores a primera línia de lluita contra l’emergència social, sovint amb menys recursos dels necessaris”. Aquests van ser els termes en els que ja es va plantejar la demanda al Consell Rector de l’IMSST del passat divendres.

La formació independentista assegura que “la ciutadania sempre ha de poder fer sentir les seves queixes, però també s’ha de focalitzar cap a aquells que tenen la responsabilitat política com el poder per prendre decisions”. La CUP es mostra preocupada per l’increment d’agressions físiques o verbals que pateixen arreu les treballadores de l’àmbit social i de la salut, originat per una realitat socioeconòmica cada cop més crua.

 

Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP)

Tarragona, Països Catalans, 13 de febrer de 2018