La CUP de Tarragona vol un canvi d’itinerari en l’arribada de l’aigua i la processó de Sant Magí per solucionar els problemes reals de la gent

Des de la CUP proposen que els carros amb l’aigua de Sant Magí modifiquin la seva ruta tradicional per veure si d'aquesta manera, amb el seu pas, els barris de la ciutat no romanen més temps oblidats i són objecte de millora i neteja. Per començar, la CUP proposa que els carros es desviïn a la cruïlla amb els Pallaresos a la carretera TP2031 i es dirigeixin cap a Sant Salvador, d'aquesta manera s'eliminaran les múltiples barreres arquitectòniques, i a continuació passi per Sant Pere i Sant Pau i, concretament, per la primera promoció, aviam si Sant Magí fa un miracle i posa remei al deteriorament de la zona. 

Després volen que passin per l’escullera i així aquest espai pugui ser gaudit per tothom i no només pels creueristes. El recorregut també hauria de passar pel Carrer Lleó a la Part Baixa per veure si amb l’aigua de Sant Magí se solucionen els problemes del clavegueram i si amb l’alfàbrega dels portants es poden eliminar les plagues que pateixen els veïns i veïnes. Abans d’enfilar-se cap a la Part Alta els carros podrien passar pels carrers del centre de la ciutat i revitalitzar la zona comercial després de l’abandonament i l’aposta de l’equip de govern per les grans superfícies i multinacionals com Primark o el Corte Inglés.

Un dels altres punts per on la Candidatura d'Unitat Popular vol que passi la Processó és per tota la zona de ponent. Per exemple, a Riuclar es podria aprofitar per netejar com cal la riera, a Torreforta es veurien obligats a treure el transformador i ampliar les voreres, a Parc Riuclar haurien de posar les voreres tan àmpliament reclamades i fins i tot tindrien l'oportunitat de plantejar-se d'una vegada per totes la necessitat d'enderrocar el tòtem publicitari sense més excuses. Si els carros haguessin de passar per Campclar es donarien ajudes per a la rehabilitació dels edificis i si arribessin fins Bonavista potser l'aigua de Sant Magí també brollaria de la monumental esquerda que va obligar veïns i veïnes a abandonar la seva casa per perill d'esfondrament. 

La CUP també duria l'aigua de Sant Magí a tota l'Anella Verda, per regar bé tot el pulmó verd tarragoní, perquè ja que no es fan tasques de prevenció d'incendis ni s'eliminen els abocadors il·legals almenys es reduiria el risc d'incendis.

I és que per al grup municipal de l'esquerra independentista, ara que es troba immers en la campanya "El Dret a la Ciutat" per posar de manifest les necessitats que hi ha de punta a punta del terme municipal, sembla que l'única manera que es la ciutat es mantingui en unes condicions dignes és que pels carrers hi passin processons o turistes.

CUP de Tarragona
Tarragona, 17 d'agost de 2017