La CUP crida a la societat tarragonina a mobilitzar-se davant l’arribada de la Vuelta a España a la ciutat

La CUP se suma a la campanya iniciada des de la societat civil i des de diverses organitzacions que fa una crida a la protesta el mateix dia 3 de setembre a la 1 del migdia al Carrer Unió. Esperem que força gent s’hi sumi i puguem demostrar tant a l’Ajuntament com a l’Estat espanyol que aquí no volem experiments colonitzadors.

Per tant, la CUP de Tarragona demana que la gent es mobilitzi, que tregui les estelades i les senyeres al carrer i que deixi ben clar que això no és Espanya, tal com es va fer fa poc a la Catalunya Vella per la volta francesa. Perquè això es dugui a terme, la formació, juntament amb d’altres col·lectius, es farà notar mitjançant diverses accions, com ara la distribució d’estelades a les tarragonines i als tarragonins que desitgin sumar-s’hi i l’exhibició d’una pancarta amb el lema “Crisi? Pa i Circ”, emulant la dita romana de quan se celebraven actes per a les masses en temps de batzegades en el poder i així distreure’ls per evitar-ne la rebel·lió.

El dia tres de setembre tindrà lloc a la nostra ciutat un esdeveniment de caràcter polític disfressat d’esportiu. La Vuelta a España passarà per Tarragona i a sobre els nostres governants ho agraeixen al·legant que es tracta de tota una oportunitat per fer conèixer la candidatura pels Jocs del Mediterrani del 2017. Sens dubte, una cita com aquesta possibilitarà que tot el que s’hi publiciti tingui més ressò que sense ella. Ara bé, cal que sigui la Vuelta a España? Una Espanya que ens qualifica als catalans d’elements folklòrics sense dret a una llengua i a una cultura pròpies i diferenciades; com a exemple només cal posar el web de la volta ciclista, tan sols en tres llengües (espanyol, anglès i francès). I una Espanya que promociona la secessió del nostre territori, que no és cap altre que el dels Països Catalans (amb fronteres autonòmiques o estatals). La Vuelta, al cap i a la fi, no és res mes que la voluntat d’unir i d’acabar de colonitzar-nos tot creant una consciència col·lectiva que no tingui cap altra frontera que la que marca l’Estat espanyol, emulant el sentiment jacobí amb el que es basa el Tour de França quan fa passar la seva cursa pels territoris de parla catalana, al sud i al nord dels Pirineus. En aquesta ciutat és el catorzè cop que hi passa i no sabem quant haurà costat al fons municipal que aquest esdeveniment tingui lloc als nostres carrers. L’Ajuntament, format, en part, per un partit independentista com suposadament és Esquerra, ha contractat aquesta arribada, deixant clares les seves ànsies espanyolistes.