La CUP escull a Tarragona nou secretariat amb la voluntat d’esdevenir un nou impuls

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha escullit avui, diumenge 18 d’octubre, el seu nou Secretariat Nacional amb l’objectiu de donar un nou impuls a l’organització i amb l’objectiu marcat de les eleccions municipals del 2011.

L’antiga Audiència romana de Tarragona ha estat avui l’emplaçament de l’Assemblea Nacional Extraordinària que la CUP ha celebrat amb la finalitat prinicipal d’escollir un nou Secretariat Nacional i que té com a repte fonamental les properes eleccions municipals. El nou secreteriat vol esdevenir un nou impuls organitzatiu i polític que, juntament amb la resta d’organs de la CUP, vetllaran pel desenvolupament de la ponència estratègica L’Alternativa Necessària, i, com dèiem, el principal repte electoral, que són les eleccions municipals del 2011.

Els nous membres del Secretariat Nacional han estat escollits per votacions secretes i són: Lluís Sales de Girona, Aina Barahona de Celrà, Pau Juvillà de Lleida, Oscar Mendoza de Vilanova, en Jordi Slvia de Vilafranca, en Marc Sallas de Badalona, en Joan Teran de Barcelona, Albert Botran de Molins de Rei, Xavier Angelergues de Reus, Adam Majó de Manresa i Francesc Andeu de Sabadell. Un secretariat totalment renovat a excepció de Pau Juvillà, Marc Sallas i Adam Majó que repeteixen càrrec en l’organ nacional. En els propers dies les diferents secretaries faran el seu relleu als nous responsables nacionals.

L’Assemblea Nacional ha tingut també altres punt de l’ordre del dia de caràcter informatiu com és el tema de les consultes per la independència on la CUP hi participa.